Select your language

Shkolla e mesme komunale, Gjimnazi "Dr. Ibrahim Temo" Struge po pergatitet per nje fillim te ri duke bere realitet dhe planet e vendosura si objektiv per tu realizuar.

Oborri i shkolles, gjelberimi dhe mbjellja e pemeve. Krijimi i kushteve sa me te mira per nxenesit duke ju pershtatur standarteve por edhe kerkesave te domosdoshme te nxenesve

Gjithe periudha e veres ka qene nje kohe pune me mbjelljen dhe krijimin e sistemit te vaditjes por edhe te mirmbajtjes se oborrit.IMG 4d2e66f7da1070854f60caaa3cc14c99 V

Urojme dhe shpresojme per nje fillim te ri te 2020 - 2021 me nxenesit ne shkolle dhe me gumezhimen e tyre neper klasa dhe korridore.

Urojme qe zilja te degjohet serish ne shkollat qe jane shume te heshtura 

.