Select your language

IMG 6645ad20256d6b7f0cf0768b70906415 V

Një falenderim në fund të 2019-tës

Kolektivi i Shkollës së mesme komunale “Dr. Ibrahim Temo” Strugë bashkë me stafin teknik që merret me mirëmbajtjen e ambjenteve të shkollës këtë vit të vjetër e përcolli me një darkë sa solemne aq edhe miqësore. Solemne e bëri fakti që stafi drejtues I shkollës nën drejtimin e Drejtoreshes së shkollës Znj. Besime Jonuzi vlerësuan dhe përshendeten punën e kolegëve të shkollës dhe në veçanti të atyre kolegëve që kishin vitin jubilar të punës në këtë shkollë për të nxitur vlerësimin. Kjo ishte një ide për ta bërë si traditë edhe për vitet e adhshme ku të vlerësohet kontributi në arsim I heronjve të heshtur.  Në atmosferën e festës u shpërndanë mirënjohje për  profesorët në vitin e tyre jubile duke ju uruar atyre dhe të gjithë stafit të shkollës shendet, fat dhe suksese të mëtejshme në punën e tyre fisnike.

 

Profesorët që kishin vit jubile në fushën e arsimit:

Me 30 vjet përvojë pune

 • Gordana Koteska

Me 20 vjet përvojë pune ne SHMK “Dr Ibrahim Temo”- Strugë

 • Florentina Hani
 • Myfterem Hoxha
 • Xheladin Muça
 • Nikolla Zaturoski
 • Nebi Arifi
 • Nurije Zhaku
 • Tanja Stojanoska
 • Nestor Jauleski
 • Irena Stojceska

Me 10 vjet përvojë  pune në arsim:

 • Merita Zhaku
 • Besart Capri
 • Edlira Vinca
 • Guximtar Labënishti
 • Verdi Ramadani
 • Alide Lloga
 • Zimrisha Hoxha
 • Bekime Zhaku
 • Besa Sela
 • Jasmina Markoska
 • Madrit Zhaku
 • Lence Kerstanoska
 • Aliye Rifat Haydar
 • Zuhal Nebi Mumin

Stafi teknik I shkollës për 10 vjet punë në ndihmë të procesit dhe mirëmbajtjes së  ambjenteve të shkollës.

 • Kërste Pejoski
 • Faton Neziri

 Përgatiti materialin: Prof. Gjuhës shqipe dhe letërsisë, Albana Zhuta