Select your language

Në 17.11.2019 në Shkollën tonë të Mesme  Gjimnazin “Dr. Ibrahim Temo” Strugë pritëm Shkollën nga Izmiri  Republika e Turqisë "Yıldız Tınas” Izmir Turqi me të cilën bëmë një binjakëzim Majin e kaluar.

Ne organizuam një program më 18.11.2019 në Shtëpinë e Kulturës në Strugë. Me rastin e vizitave në Shkollën e Mesme dhe sipas programit për miqtë nga Izmiri, programi ishte në tre gjuhë dhe me pjesmarrjen edhe të shkollës së Izmirit. Ne dëshirojmë të shprehim mirënjohjen tonë të sinqertë për të gjithë mësuesit dhe studentët tanë, të cilët mbështetën shkollën tonë për t'u bërë një mikpritje sa më të mirë  mysafirëve tanë. Një falenderim i veçantë edhe për familjet që pritën nxënësit e shkollës sonë motra nga Izmiri "Yıldız Tınas” gjithashtu falenderim të veçantë edhe për Kryetarin e Komunës së Strugës, Z.Ramiz Merko që na dha mbështetjen më të madhe.

 thumbnail 3

 

 

thumbnail 3thumbnail 7thumbnail 8thumbnail 18thumbnail 30thumbnail 39thumbnail 44thumbnail 42thumbnail 45thumbnail 49thumbnail 92jklljdfgdfgfhkuylklkldfgdfgetweteert tyfgyjkljkljklillkgjlkdfgdfgetweteert tyfgythumbnail 21thumbnail 34thumbnail 28thumbnail 33thumbnail 62thumbnail 50thumbnail 63thumbnail 30ert tyfgythumbnail 85thumbnail 86thumbnail 50thumbnail 65dfgdfgetwetethumbnail 73thumbnail 73thumbnail 76thumbnail 26thumbnail 56thumbnail 60